Ankara Akupunktur ve Tamamlayıcı Tıp Derneği

Derneğin sitesinde dernek hakkında bilgilerin yanı sıra düzenledikleri kurslar hakkında bilgiler yer almakta.

OVERVIEW

The domain ankaraakupunkturdernegi.org currently has an average traffic ranking of zero (the lower the better). We have downloaded twenty pages within the domain ankaraakupunkturdernegi.org and found zero websites associating themselves with ankaraakupunkturdernegi.org. There are one contacts and locations for ankaraakupunkturdernegi.org to help you reach them. The domain ankaraakupunkturdernegi.org has been on the internet for eight hundred and ninety-four weeks, eighteen days, nineteen hours, and twenty-four minutes.
Pages Parsed
Addresses
Online Since
May 2007

ANKARAAKUPUNKTURDERNEGI.ORG TRAFFIC

The domain ankaraakupunkturdernegi.org has seen diverging levels of traffic through the year.
Traffic for ankaraakupunkturdernegi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for ankaraakupunkturdernegi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for ankaraakupunkturdernegi.org

ANKARAAKUPUNKTURDERNEGI.ORG HISTORY

The domain ankaraakupunkturdernegi.org was started on on May 17, 2007. As of today, it is eight hundred and ninety-four weeks, eighteen days, nineteen hours, and twenty-four minutes old.
REGISTERED

AGE

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO ANKARAAKUPUNKTURDERNEGI.ORG

WHAT DOES ANKARAAKUPUNKTURDERNEGI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of ankaraakupunkturdernegi.org Mobile Screenshot of ankaraakupunkturdernegi.org Tablet Screenshot of ankaraakupunkturdernegi.org

CONTACTS

Alp Timurhan Cevik

Beyazgul B sitesi No78 Cayyolu

Ankara, -, 06550

TR

ANKARAAKUPUNKTURDERNEGI.ORG SERVER

We observed that a single page on ankaraakupunkturdernegi.org took three thousand seven hundred and twenty-nine milliseconds to come up. I could not detect a SSL certificate, so our parsers consider this site not secure.
Load time
3.729 sec
SSL
NOT SECURE
IP
212.68.57.88

NAME SERVERS

ns15.labinahost.com
ns16.labinahost.com

SERVER SOFTWARE

We observed that this website is utilizing the Apache/2.4.7 (Unix) OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 mod_fcgid/2.3.6 operating system.

SITE TITLE

Ankara Akupunktur ve Tamamlayıcı Tıp Derneği

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The domain ankaraakupunkturdernegi.org states the following, "Seminer Değerli Meslektaşlarımız, 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 19." I observed that the webpage also said "30da dernek merkezimizde yapılacak olan bilimsel toplantımıza Doç." They also stated "Volkan ACAR katılacak ve Tibet Tıbbındaki Türk Etkisi konusu ile ilgili bilgilerini . Değerli Meslektaşlarımız,13 Nisan 2015 Pazartesi günü saat 19. 30da dernek merkezimizde yapılacak olan bilimsel toplantımıza Prof. Taner AYDIN katılacak ve Ağrı ve Spor Yaralanmalarında Kas Kanal Akupunktur Tekniği konusu ile ilgili . Değerli Meslektaşlarımız,16 Mart ." The meta header had ankara akupunktur as the first keyword. This keyword was followed by ankara akupunktur derneği and akupunktur which isn't as important as ankara akupunktur.

SEE OTHER DOMAINS

Ankara Akyol Makina

Ankara Akyol Makina, oto yıkama makinaları tamir, bakım - onarım, servis ve yedek parça hizmetinde sizlere yıllardır güven ve kaliteyi bir arada sunmaya devam ediyor. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız, her marka oto yıkama makinası, zemin temizleme makinaları, köpük makinaları, meç halı yıkama makinaları, çim biçme makinaları, sanayi tipi süpürge makinaları gibi daha birçok aklınıza gelebilecek sektörel makinalar için ihtiyaç duyduğunuz hizmetleri sunmaktadır.

Cengiz Tur, Ankara Havaalanı Transfer Vip Vitolarla 79TL

Vip Vitolar ile Ayrıcalıklı Hizmetin Tadını Çıkarın. Konforlu yolculuklar İçin, size özel dizayn edildi. Araçlarımız mevsim sorunlarına karşı donanımlıdır. Şoförlerimiz kapıdan çıktığınız anda sizlere hizmet verecektir. Bu kalitede alalabileceğiniz en uygun fiyat garantisini veriyoruz. Araçlarımızın tamamında gazete,su,kolonya gibi ikramlar mevcuttur. Araçlarımızda kredi kartı ile ödeme yapmanız mümkündür.

Ankara Beşevler Alarko Kombi Servisi - 0312 480 53 53 - 0533 810 22 08

Hizmet sonrası destek ile her sene bakım tarihlerinizi sizin yerinize biz takip ediyoruz. Geri destek servisimiz her zaman bir telefon kadar uzağınızda.

Ankara Alarko Bölge Servisi - 222 22 75 - 339 9 000

Alarko Klima Arızaları - 339 9 000. Alarko teknik servisini ne zaman aramalısınız? Alarko klimanızda buradaki yazılı olan arızalardan birine sahipseniz ve çözüm yolları sorununuzu gidermediyse veya bu yazımızda sorunun yer almıyorsa lütfen bulunduğunuz bölgedeki Alarko klima teknik servisi ekibimizle iletişime geçiniz. Alarko Klima Arızaları - 434 40 55. Alarko teknik servisini ne zaman aramalısınız? Alarko Klima Arızaları - 222 22 75.

Domain Default page

If you are seeing this message, the website for is not available at this time. You have not put any content on your website. Your provider has suspended this page. Please login to to receive instructions on setting up your website. This website was created using our Parallels Panel product. We offer a full line of Billing, Sitebuilder and cloud computing tools. To find out more information.